fzami

FARKAS FERENC ZENE- ÉS ARANYMETSZÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA

Kérjük, támogassa adója 1%-val alapítványunkat.
Adószám: 18950072-1-20
Köszönjük!
Kérjük, támogassa adója 1%-val alapítványunkat.
Adószám: 18950072-1-20
Köszönjük!
Kérjük, támogassa adója 1%-val alapítványunkat.
Adószám: 18950072-1-20
Köszönjük!
Kérjük, támogassa adója 1%-val alapítványunkat.
Adószám: 18950072-1-20
Köszönjük!
Kérjük, támogassa adója 1%-val alapítványunkat.
Adószám: 18950072-1-20
Köszönjük!
Kérjük, támogassa adója 1%-val alapítványunkat.
Adószám: 18950072-1-20
Köszönjük!
Kérjük, támogassa adója 1%-val alapítványunkat.
Adószám: 18950072-1-20
Köszönjük!
Kérjük, támogassa adója 1%-val alapítványunkat.
Adószám: 18950072-1-20
Köszönjük!

2017/18-as tanév

Iskolánk 2018. április 20-22. között rendezi meg a IV. ORSZÁGOS ELEKTROAKUSZTIKUS-ZENEI VERSENYT, melynek tudnivalóit a főmenüben találhatják meg, a jelentkezési lapot pedig innét tölthetik le. A nevezéseket postai úton és a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre is kérnénk elküldeni.

Az Oktatási Hivatal művészeti tanulmányi versenykiírása itt olvasható.

emmi color cmyk    oh kek

 

NAGYSZERŰ VERSENYEREDMÉNYEK! 

Enlight42

Az V. NEMZETKÖZI BARTÓK BÉLA ZENEISKOLAI ZONGORAVERSENY döntőjében (Budapest, 2017. november 24-26) EISENSCHREIBER ANNA és KÉTHELYI GERGELY növendékünk méltó módon képviselték iskolánkat. Felkészítő tanáruk Dr. ERDŐS LÁSZLÓNÉ. Gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

1

A XIV. ORSZÁGOS LUBIK IMRE TROMBITAVERSENY Zalaegerszegen megrendezett döntőjéről ifjú zeneiskolás növendékeink kiváló eredményekkel térhettek haza. VANYÓ KARSA I. korcsoport 2. helyezés (felkészítő tanára Tatár Csaba), TATÁR ÁDÁM II. korcsoport 2. helyezés (felkészítő tanára szintén Tatár Csaba, aki tanári különdíjban is részesült!), KÉTHELYI GERGELY II. korcsoportban szintén 2. helyezést ért el (tanára Kéthelyi Kornél). A növendékek zongorakísérője Kollonay Zoltán tanár úr volt.

Gratulálunk a szép eredményekhez!

 

 

 

 

MEGYEI RAJZVERSENY EREDMÉNYEK

"Fények és árnyékok" címmel rendezett rajzversenyt a zalaegerszegi Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és AMI, melyen a következő eredmények születtek: 1. hely KÖRHÖCZ BENCE, 2. hely MUNKÁCSI MARCELL, 3. hely VANYÓ VANDA. Felkészítő tanáruk Kovács Katalin tanárnő. Gratulálunk!

 

HANGSZERBEMUTATÓN JÁRTUNK

Népzene szakos növendékeink hangszerbemutatón jártak a Szivárvány EGYMI és a Hevesi Sándor Általános Iskolában. Az ott készült képeket a galériában tekinthetik meg.


ZONGORISTÁK SIKERE

Gratulálunk EISENSCHREIBER ANNA és KÉTHELYI GERGELY növendékünknek, akik az V. NEMZETKÖZI BARTÓK BÉLA ZENEISKOLAI ZONGORAVERSENY döntőjébe jutottak. Felkészítő tanáruk Dr. Erdős Lászlóné tanárnő. A döntőhöz, melyet Budapesten november 24-25-én rendeznek meg, sok sikert kívánunk! A tobábbjutók névsora itt tekinthető meg.


TROMBITÁSOK SIKERE

A XIV. Országos Lubik Imre Trombitaverseny sümegi selejtező megmérettetésén növendékeink nagyszerű szereplés után bejutottak a döntőbe. A zalaegerszegi döntő szereplői lesznek VANYÓ KARSA, TATÁR ÁDÁM (Tatár Csaba tanár úr felkészítésével) és KÉTHELYI GERGELY (Kéthelyi Kornél tanár úr felkészítésével).

A selejtezőn TÁLOS GERGŐ  is sikeresen  képviselte iskolánkat. A diákok zongorakísérője Kollonay Zoltán tanár úr volt.

Gratulálunk a szép eredményekhez és sikeres felkészülést kívánunk!


OKTÓBER 1. - A ZENE ÜNNEPE

Iskolánk kamaracsoportja "toronyzene produkcióval" lepte meg a várost:  Kanizsa TV riportja


TELEFONSZÁM VÁLTOZÁS!!!

Iskolánk telefonos elérhetősége megváltozott! Új számunk:+36/30-402-2367.


TÉRÍTÉSI DÍJ FIZETÉSE A 2017/18-AS TANÉVRE

ÁTUTALÁS ADATAI

Kedvezményezett számlaszám: 10049006-00336963-00000000

Kedvezményezett neve: Nagykanizsai Tankerületi Központ, Nagykanizsa, Vécsey u. 6.

Átutalás közleménye: ZB3001 (az intézményünk azonosítója), térítési díj,

                                   és a tanuló neve, lakcíme.

Fontos! A befizetésről az igazolást személyesen a gazdasági irodában, vagy e-mailbenEz az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük elküldeni.


 AZ ISKOLA FACEBOOK OLDALA

A legfrissebb hírek, események, információk az intézmény facebook oldalának kedvelésével, követésével gyorsabban eljuthatnak Önökhöz. Kérjük, látogassák meg az oldalunkat: #fami1926.


2016/17-ES TANÉV 

ELISMERÉS

Gratulálunk Németh Ferenc tanár úrnak, akit Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata "Nagykanizsa kultúrájáért" kitüntető címben részesített a város napja alkalmából


 

III. FARKAS FERENC ZONGORATÁBOR ÉS MESTERKURZUS

A tábor kiírását és a jelentkezési űrlapot itt olvashatják. Facebookon elérhető oldala: farkasferenczongoratabor.


ORSZÁGOS SIKER!

A IX. Országos Zenekari Versenyen a Gyermek Fúvószenekar, Tatár Csaba vezetésével II. díjat kapott! Itt szeretnénk megköszönni a kollégák munkáját is, akik támogatták, segítették a csapat munkáját (szólampróbák, zenekari anyag megtanítása stb.)! 


 BEIRATKOZÁS, JELENTKEZÉS A 2017/18-AS TANÉVRE

Bővebben a Felvételi menüpont alatt olvashatnak.


VERSENYEREDMÉNYEK

A tanév versenyeredményeit a Versenyeredmények menüpont alatt olvashatják. Növendékeinknek és a felkészítő tanároknak, zongorakísérőknek szívből gratulálunk!


SIKERES FELVÉTELIK

Paulik Flóra és Molnár Péter növendékeink sikeres felvételit tettek a Szombathelyi Művészeti Szakgimnáziumba, Flóra magánének és szolfézs szakra (felk. tanárai magánénekből Baráth Yvette, szolfézsból Vámosné Fordán Yvette),  Péter pedig magánének szakra nyert felvételt (felk. tanára Baráth Yvette). 


VERSENYEREDMÉNY

Gratulálunk VANYÓ INGRIDNEK, aki  az Országos Koncz János Hegedűverseny döntőjében sikeresen szerepelt! Felkészítő tanára JAKOBOVICS ÁRPÁD, zongorakísérője SIMÓ MÁRTA.  A verseny 2016. december  2-4 között rendezték meg Szombathelyen.

 

hegedverseny

 


ADÓ 1%

Köszönjük, hogy alapítványunk számára felajánlották adójuk 1%-át! 

 


AKKREDITÁLT KIVÁLÓ TEHETSÉGPONT

Örömmel értesítjük a szülőket, növendékeinket, hogy alapítványunk után iskolánk is megkapta az Akkreditált Kiváló Tehetségpont címet.