Ha lemaradt a beiratkozásról

Ha lemaradt a beiratkozásról

Jelentkezés május 31-ig!

Tisztelt Szülő!

Kedves Érdeklődő!

Bár iskolánkban a hivatalos beiratkozási időszak már lezárult, vannak üres helyeink, melyre még várjuk a jelentkezőket!

ZENEMŰVÉSZET

Leendő 1. osztályosok részére ajánljuk kiselőképzős oktatásunkat, mely heti 2*45 perc csoportos oktatás. Óravezető: Vajda Zsuzsanna. Az órák játékos formában, a korosztály érdeklődését figyelembe véve vezetik be a kicsiket a zene birodalmába. Kiknek ajánljuk? Azoknak a jelenleg nagycsoportos ovisoknak, akik szeretnek énekelni, felkelti figyelmüket a zene, a ritmus. A csoportba maximálisan felvehető létszám: 15 fő. A tanórák iskola után lesznek (16 óra után).

Kiselőképzősök online is jelentkezhetnek: 

Jelentkezési űrlap

Hangszeres helyek: CSELLÓ, MAGÁNÉNEK, RÉZFÚVÓS HANGSZEREK (trombita, kürt stb.).

KÉPZŐMŰVÉSZET

Heti 2*90 perc a foglalkozások időtartama. Ez az idő lehetőséget ad arra, hogy a gyermekek fejleszthessék képzőművészeti tudásukat, bepillantást nyerhessenek különböző technikák megvalósításába, alkotásokat készítsenek szaktanár segítségével. Tanár Kovácsné Pintér Renáta. Helyszín: Rozgonyi Úti Általános Iskola, Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola.

KLASSZIKUS BALETT

Heti 2*90 perc a foglalkozások időtartama. A tanárnő magas színvonalú szakmai tudása kincse a városnak! Mindenkinek ajánljuk, aki szereti a táncot. Helyszín: Rozgonyi Úti Általános Iskola. Tanár: Gara Lídia balettmester.

Elérhetőségünk: fami1926@gmail.com

Keressenek minket! smiley

Pályázatok

Iskola logoja
untitled